sportstats.blogg.se

En blogg om SHL

Spelarna som gör skillnad

Kategori: Allmänt

Det finns spelare som gör mycket poäng, spelare som jobbar i det tysta och sen finns det spelare som kliver fram när de behövs som mest. Här är några exempel:
 
Rögles Sebastian Wännström har gjort 9 mål den här säsongen, 2 av dem har han gjort när matchen varit oavgjord och 6 av dem har han gjort när Rögle varit i underläge med 1 eller flera mål. Snacka om rätt kille att kasta in när det går motigt. 
 
Växjös Tuomas Kiiskinen vet hur man stänger matcher, han har så här långt på säsongen 4 matchavgörande mål, flest av alla spelare i SHL. 
 
Brynäs Jonathan Pudas gillar att ge sitt lag en bra start, han har gjort 4 mål den här säsongen och samtliga mål har faktiskt varit matchens första. Starkt!
 
Karlskronas framgångar beror till stor del på deras fina målvaktsspel. Johan Holmqvist har en räddningsprocent på 95,12%....i boxplay. Det är riktigt fina siffror och han har bara släppt in 2 mål i den spelformen. 
 
Djurgårdens Emil Johansson har nämnts tidigare i bloggen, men han är still going strong. Nu har Emil spelat över 35 minuter i boxplay utan att motståndarna gjort ett enda mål. Ruggiga siffror.
 
 
 
Kommentera inlägget här: